Aftellen voor Glenn Cools

Het is alweer van een tijdje geleden dat we schreven over de comeback van Glenn Cools. Gisteren ontvingen we een update van spektakelman Cools, die zich gauw hoopt te meten met Bex, Maeyninckx en Bel! We laten Glenn aan het woord.

We zijn inmiddels bezig met het wederopbouwen van de wagen. De motor, versnellingsbak, achteras en vering zit terug onder de Volvo. We hadden gehoopt dat we misschien afgelopen weekend in Buxtehude al aan de start konden verschijnen, maar de auto was niet tijdig klaar en daarnaast zijn we ook nog op zoek naar wat budget.”

“Zoals het er nu uitziet gaan we de opendeur wedstrijd in Maasmechelen starten. Het doel is om wat testwerk te verrichten met de Volvo en om zelf weer een beetje in shape te komen. Als dit allemaal goed gaat dan zou ik me de week daarna graag willen meten met Bex, Maeyninckx en Bel! Ik wil zeker ook mijn topteam bedanken voor alles. Aan het wachten komt langzaam een einde, het is bijna weer tijd voor “drive it like you stole it”! Laten we maar eens kijken of ik het nog kan.”

Back to top button
error: Content is protected !!