Problemen voor Glenn Cools

Afgelopen weekend zagen we tijdens de Volksrace op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen dan eindelijk weer Glenn Cools terug in actie. Lang kon er echter niet genoten worden van de comeback van de spektakelman want na drie reeksen werd de handdoek gegooid!

We hadden de Volksrace afgelopen weekend graag gebruikt om de wagen op punt te zetten, maar na drie reeksen was er iets mis met de motor en hebben we besloten om vroegtijdig een einde te maken aan onze wedstrijd. Op het circuit hebben we al heel veel voorbereidende werkzaamheden getroffen, zodat we thuis in de werkplaats snel de motor uit de Volvo hadden. Na een douche en een maaltijd ben ik gelijk richting Zweden gereden alwaar ik om maandag 13.00u arriveerde.”

“Ik werd onmiddellijk geholpen door Motordesign Sweden en al snel zag men dat het onderblok gescheurd was. Ze gaan nu alles op alles zetten om de motor woensdagavond weer klaar te hebben, zodat we terug naar België kunnen en nog voldoende tijd hebben om alles in te bouwen en klaar te maken om naar Valkenswaard af te reizen. Het zal een race tegen de klok worden maar zo gemakkelijk laten we ons niet uit het veld slaan! We zullen alles op alles zetten om er dit weekend te staan!”

Back to top button
error: Content is protected !!