Cools van de partij in Valkenswaard

Wat een week voor Glenn Cools! Afgelopen weekend vertrok Cools nog naar Zweden alwaar de krachtbron van de Volvo aan een inspectie werd onderworpen. Na snel handelen van Motordesign Sweden kon de terugrit naar België starten. Zojuist ontvingen we het verlossende woord van Cools. “Wij zijn van de partij!”

Cools aan het woord: “We hebben een helse rit naar huis gehad. Ruim 2,5 uur stil gestaan in Duitsland vanwege een ongeval. Vanochtend arriveerden we om 5.00uur in België. Bij thuiskomst eerst even gaan slapen om vervolgens de werkzaamheden te starten. Momenteel steekt de motor in de wagen en zijn we bezig met de aansluitingen versnellingsbak/cardan. Vervolgens de koeling en dan kunnen we beginnen ontluchten en opbouwen. De motor zelf moet nog ingelopen worden, dus morgenvroeg vertrekken we al naar de testbank, alwaar we tussen 7.00-8.00uur verwacht worden. Wat een topper dat hij mij er tussen neemt en nog snel laat komen bedankt Jarno van Haren van J Classics. Hopelijk verloopt alles goed.

“Graag zouden we morgen rond 16.00uur richting Valkenswaard vertrekken voor de keuring etc. Dan kunnen we in de avond nog even de olie wisselen en nog de laatste controles uitvoeren. Voor nu wil ik iedereen nog bedanken, als eerste mijn top-team waar ik altijd op kan bouwen. Daarnaast mijn eigen gezin, die me de afgelopen week nog niet echt hebben gezien. Het wordt dit weekend nog zoeken en finetunen naar de juiste afstelling maar het belangrijkste is dat Cools back on track is!”

Back to top button
error: Content is protected !!