BRX dendert door!

Het weekend in Valkenswaard is goed en wel afgesloten of de volgende wedstrijd van het Belgische Rallycross kampioenschap kondigt zich al aan. Het Glossocircuit in Arendonk is komend weekend gastheer voor het Belgische Rallycross kampioenschap. Wij kijken alvast vooruit!

Supernationals+
Kristof Bex zal er alles aan gelegen zijn om zijn uitvalbeurt van afgelopen weekend in Valkenswaard te compenseren met een overwinning in Arendonk. Het zal u niet verbazen dat de tegenstand opnieuw zal komen van Yorick Maeyninckx, Glenn Cools en Bart Bel. Al is het van laatstgenoemde nog onzeker of de BMW op tijd hersteld zal zijn. Ariane Vanlommel heeft haar draai ook gevonden en wint steeds meer aan snelheid. Kan zij het leidende kwartet bedreigen? Verder zullen we Davy Leysen opnieuw aan het werk zien in zijn schitterende BMW Z3 M GT. Tom Geenen en Ludo Triekels zullen ongetwijfeld ook azen op een mooi plekje in de finale!

RX3 (Super 1600)
Bij de snelle voortrekkers momenteel 4 inschrijvingen, waarbij het nog de vraag is hoeveel dit er uiteindelijk zullen zijn. Zowel in de garage van Yenthe Putzeys, als ook in de werkplaats van Nick Vanalken wordt met man en macht gewerkt om de bolides tegen zondag weer startklaar te hebben. Davy van den Branden heeft deze problemen niet en zal ongetwijfeld graag zijn overwinning van afgelopen weekend nog eens willen herhalen in Arendonk. Ilse Versluys zullen we opnieuw aan het werk zien in haar Toyota Yaris. Geen Danny Luyten in actie op het Glossocircuit vanwege verlof en ook Yves Teelen ontbreekt aangezien hij zich toelegt op het Nederlandse Rallycross kampioenschap.

Supernationals-
Een handje vol deelnemers bij de Supernationals-. Steve Volders zal met zijn Volvo C30 de te kloppen combinatie zijn. Kimi Vermeulen, Mandy Kasse, Joel Strackx en Ivo van den Brandt zullen proberen om Volders van de overwinning te houden!

Naast bovenstaand spektakel zullen ook de CrossCars, Mini buggy’s en Superbuggy’s in actie komen! De vrije trainingen starten zondagochtend om 9.00uur, waarna om 10.30uur zal worden afgetrapt met de eerste kwalificatiereeks.

Back to top button
error: Content is protected !!