Cools: “Terug old skool racen”

De oplettende Rallycross-fan heeft reeds kunnen zien (en lezen) dat Glenn Cools aanstaand weekend in Valkenswaard ingeschreven is met een BMW E36. Cools die zijn vertrouwde Volvo te koop heeft staan, wil het nodige testwerk verrichten met de BMW alwaar volgend seizoen een aparte klasse voor te zien zal zijn.

Klopt, ik heb besloten de Volvo te verkopen en komend weekend al eens wat testkilometers te maken voor volgend seizoen. De nieuwe klasse zal terug betaalbaar zijn en ik ga er natuurlijk weer voor het nodige spektakel zorgen! Gedaan met de dikke motors en terug naar de old-skool tijd op betaalbare banden etc. Het wordt een geweldige klasse die vooral betaalbaar zal zijn voor iedereen.”

“Het is fijn om met de Volvo te rijden maar het moet allemaal betaalbaar blijven. Ik heb me 5 of 6 jaar goed geamuseerd maar nu besloot ik zelf van dit kost gewoon allemaal teveel naar mijn mening. We gaan hem te koop aanbieden. Nu dat àlles gereviseerd is heeft de koper ook geen kosten en kan zo instappen en rijden. Ook omdat beide kids Rallycross rijden ga ik mezelf amuseren in de opkomende klasse. Neem van mij aan dat de toeschouwers ervan zullen smullen want mijn motto blijft hetzelfde. Drive it, like you stole it!”

Back to top button
error: Content is protected !!